keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Ysärikirja julkaistaan 19.9. - Nuoruusdiskon lukijoille tilauksesta alennusta!

Hei taas!

Nyt alkaa olla käsillä se kauan odottamani hetki, jolloin minun ja Ainon kirjaprojekti saavuttaa huippunsa. Ysärikirja julkaistaan tiistaina 19.9. ja niin minä itse kuin tekin saatte sen käsiinne. Millainen siitä oikein tulikaan? Onko lempibändisi mainittu, mitä kivoja kuvia mukaan on valittu?

Kustantamomme Atena tarjoaa blogin lukijoille ja seuraajille mahdollisuuden tilata kirjan alennettuun hintaan verkkosivuiltaan. Alehinta on vain 22,90 € (sisältäen postikulut), normaalihinta on 33 €. Eli jos haluat kirjan itsellesi, tarjous kannattaa käyttää hyväksi. Saat teoksen alehintaan käyttämättä alekoodia NUORUUSDISKO ja tilaamalla kirjan täältä: https://atena.fi/nuoruusdisko. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka.



Ysärikirja valottaa 90-luvun arkea ja elämää kymmenen teemaluvun kautta. Tarkasteltaviksi pääsevät muun muassa ajan asuminen ja sisustus, vuosikymmenen lelut, ruokabuumit, televisiotarjonta sekä teknologian kehitys. Ja paljon, paljon muuta! Kirja on kiinnostava aikamatka ysärin lapsille ja nuorille, mutta se tarjoaa kattauksen arjen historiaa kaikille 90-luvusta kiinnostuneille, riippumatta omasta iästä tai ysärikokemuksista.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, muru! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.